Bananpannkaka

Att äta bananpannkaka har blivit en (nästan) vardaglig sak för mig. Att få äta efterätt till lunch är ju kanon 😜!

Det är nyttigt och gott och ett bra sätt för mig att få i mig frukt dagligen 🙂. 

Detta receptet har jag kommit fram till är mums och mättande + detta fyller en omgång i plättjärnet - super! 

1/2 banan
1 ägg
2 msk havregryn 
2 msk mandeldryck/mjölk
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk kanel
(Ev. Några choklad ploppa) 

Kör allt i mixern till en slät smet. Låt vila några minuter. Stek på medelvärme. 

Till detta har jag: 
1/2 banan (den andra halvan) 
Jordgubbar
Blåbär
Varierande kanske ringla lite flytande honung över, ha en klick jordnötssmör, nutella eller kvarg till. 
Mums 😋!! 
(null)

Bara att njuta! 

Kommentera här: