Måndag 8/2

Jag tänkte att jag gör daglig dagbok ett tag för att få rätt på min dagliga rutin och med tiden (och i samband med utbildningen) kan jag kolla och fixa med alla näringsämnen mm som jag bör få i mig 🙂. 

Idag har allt gått bra med maten. 
Dock bytte jag ut lunchen från green smoothie till marrockansk soppa pga att det är så kallt hela tiden! 
Det blev dock tyvärr ingen träning idag, fastnade under filten med mina raggsockor och ville inte flytta på mig 😜.
Frukost  (null)
 En kopp grönt te med en klick honung. Ett kokt ägg och en skiva hembakat rågbröd med och och grönt på. 
Brödet innehåller många nyttigheter med nötter och frön, dock inte helt antiinflamatoriskt då det innehåller båda gluten och socker. (Planerar dock på att fixa med receptet så det blir "bättre". 
Grönt te har jag upptäck är super för min mage så dricker 1-2 koppar om dagen 😋

Mellanmål - ett äpple

Lunch (null)
Marrokansk soppa (som var gryta innan) med hemmabakad bulle. 
Denna marrokanska grytan/soppan är lite av den super-dunder antiinflamatorisk detoxing, vegansk, mumsig hopkok. (Delar receptet under veckan!) 

Middag (null)
Ungsbakad lax med senapstäcke, pilaffris, grönsaker och en blandsallad. (Delar även detta receptet under veckan) 

Lax - fet fisk är så gott och nyttigt, testade ett nytt recept och det gick hem för alla i hushållet 😋 broccoli, bönor, kikärtor och pumpafrön som tillbehör blir aldrig fel då man får massor av bra saker i sig där, både antiinflamatoriskt och Happy food. 

Alla rätter idag har innehållit både antiinflamatorisk kost och Happy food vilket gör det en bra mat dag! 

Jag varken mäter eller väger min mat eller räknar kalorier. Har inte gjort sedan nystarten i aug 2020 😀 och planerar att fortsätta så! 



Kommentera här: